25 Mart 2017 Cumartesi

Oturma odasında bahar!

Mevsimler geçerken hayatınızda ne değişikler yapıyorsunuz? 
Peki evinizde? 

Ev yaşamımızın işten sonra en çok aktığı yer. Yorucu bir günün ardından, mutluluk ya da mutsuzluklarımızdan, keyifli bir arkadaş buluşmasından ya da toplantılarla dolu yoğun bir günün ardından sığındığımız yer. İçerisinde kendimizi ne kadar kendimize ait ve mutlu hissediyorsak yaşam kalitemizi de o derece artıracak bir yer.

İster mevsim geçişlerinde olsun, ister aynı mevsimin içinde, benim evde değişiklik yapmayı seven bir yapım var. Yenilenmeyi ve kozamdan çıkmayı kendimde ne kadar arıyorsam evim için de aynısını istiyorum. Sizde baharda evime değişimi getirmek istiyorum diyenlerdenseniz, peşimden gelin. Bugün oturma odasından dekorasyon yolculuğumuza çıkıyoruz.


Pastel renkler

Baharda açan ağaçların, çiçeklerin pastelliğini evinize de taşıyın. Pastel pembeler, sarılar, yeşiller baharın renkleri. Bir yandan da beyazı unutmayıp ışığın evi içinde yayılmasını sağlayacak bir denge kurmak lazım. Hangi renkleri seviyorsanız, onların pastel tonlarından kendi tarzınızı yansıtacak bir uyum yakalayabilirsiniz.







Çiçekler ve bitkiler

Canlı çiçekler ve bitkiler odaya taze bir hava katarlar aynı zamanda da dekoratif olarak çok şık dururlar. Güzel saksılar, vazolar içerisinde odanıza bir kaç yeni çiçek ekleyebilirsiniz. Şu sıralar özellikle succelentler moda. Seviyorsanız dolabın bir rafını ya da bir masanızı succelentlere ayırarak evinizde küçük mutluluklar yaratabilirsiniz.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patatesli Gül Böreği Tarifi

Merhabalar, Bu aralar gelen giden misafirimiz çok. Sağ olsun tüm arkadaşlarımız, yakınlarımız Ece'yi görmeye geliyor, mutluluğumuzu...