29 Şubat 2016 Pazartesi

Banyo Fikirleri


Merhaba,

İnternetimiz yok, henüz kurulu düzenimiz yok derken nihayet hepsi oldu ve artık blog yazma zamanı. Bahanem kalmadı, evi de bu hafta sonu yerleştirdik, mutlu ve huzurluyum artık. Geçtiğimiz Cumartesi tam da istediğimiz muhitte, ağaçlık bir sitede ev tuttuk. Yakında eve dair de fotoğraflar koyacağım, çok güzel oldu burada eşyalarımız. Evde banyoda neler yapmalıyım diye kafa yoruyorum bu aralar ve biraz araştırma yaptım internette. Size de banyonuz için fikir verebilecek fotoğrafları paylaşıyorum.



Açık renk duvarlar kesinlikle çok ferah. Duvarların beton olmasının dezavantajını iyi bir havalandırma sistemi ile ortadan kaldırabilirsiniz. Bizimkisi şu an eski bir apartman olduğu için klasik seramik duvarlı. Onda seçeneklerim sınırlı ama kendi tarzımı yansıtmalıyım oraya da sınırları zorlayarak. 



Yaprak desenli banyo perdesi de banyoya farklı bir hava katmış. 




Aynanın üzerine konulan ışıklar aydınlatma kalitesini arttırır. Güne ilk başlarken girdiğimiz odalardan birisi de banyo olduğu için güne güzel başlamak için "motto"larınız ile banyo duvarlarınızı süsleyebilirsiniz.






Banyoya bir parça renk katmak size iyi gelecektir.










Ne dersiniz, bu banyoların hangisi en güzel sizce? Sizin banyo için verebileceğiniz fikirler neler?

Hayalleriniz doğru bir adım daha attığınız, hayatın keyfini çıkardığınız, mutlu, huzurlu bir hafta olsun.

Sevgiler,


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Patatesli Gül Böreği Tarifi

Merhabalar, Bu aralar gelen giden misafirimiz çok. Sağ olsun tüm arkadaşlarımız, yakınlarımız Ece'yi görmeye geliyor, mutluluğumuzu...