25 Ağustos 2016 Perşembe

Fransız Kır Evi Stilinde Mutfaklar

Dekorasyonla ilgiliyseniz ya da bir şekilde mobilya araştırırken duymuşsunuzdur "French Country" ya da bizim dilimize çevirirsek Fransız Kır Evi Stilini. Pastel renklerin ve ağırlıkla beyazın renk kartelasında baş rolü oynadığı klasik bir çizginin ürünüdür. 





Fransız kır evi stili samimi, geleneksel ve basit bir his uyandırır. Yumuşak ve pastel doğanın renkleri ile bütünleşen evler içinizde sıcacık bir duygu uyandırır. 


Home Edit

Geniş mutfaklar ve açık raf sistemleri çokça kullanılmaktadır. Bu da pratik bir kullanım sağlamaktadır. Aradığınızı kolayca bulmayı sağlar. Şeffaf cam kavanozlardaki bakliyat, baharat gibi erzaklarınızı açık raflarda depolayarak azalan malzemeleri kolayca takip edebilirsiniz.


Twitter

Fransız mutfaklarının ortak noktalarından birisi taç şeklindeki pervazlardır. Fırın ya da eviyenin üzerine konan bu pervazlar odak noktası yaratırlar. 

Şimdilik Fransız Kır evi stili mutfaklardan bu kadar, sevgiyle kalın!


Traditional Home


If you are interested in decoration or you bought just new furniture, you should have heard about the "French Country Style". This style contains particularly white and soft, pastel colors of the palette and a classics style. 

French Country Style evokes a feeling of tradition and simplicity. It gives a warm feeling with the pastel colors and soft nature. 

Being spacious and open shelves are commun points of these kitchens. This utility also gives a practical use. For example you can track easily your stocks of the pulses, the spices etc. with the transparant glass jars on these open shelves. 

The crown mouldings create a focus point at French Country Style homes. 


The Home Builders

This is the end of my blog post, Happy Friday!


2 yorum:

Patatesli Gül Böreği Tarifi

Merhabalar, Bu aralar gelen giden misafirimiz çok. Sağ olsun tüm arkadaşlarımız, yakınlarımız Ece'yi görmeye geliyor, mutluluğumuzu...